Anne Roggen

Wie ben ik

Hallo,

Ik ben Anne. Ik ben geboren in 1967 en woon in Antwerpen.

Al sedert mijn jeugd ben ik gepassioneerd door wellness. Ik zie gezondheid als een evenwicht tussen lichamelijk en geestelijk welbevinden. Daarom richt ik mijn leven zodanig in dat ik me niet alleen fit maar ook gelukkig voel.

feeling fit

#feelingfit

happy

#happy

#inbalance

Mijn favoriete sporten zijn lopen, yoga, zwemmen en natuurlijk… facebuilding. Facebuilding is effectief een vorm van fysieke oefening, analoog met bodybuilding. Wil je weten hoe het werkt? Je kunt er meer over lezen in het hoofdstuk isometrische training.

Ik doe al gelaatsoefeningen sedert mijn 29ste. In het begin bestudeerde ik internationale boeken en films over het onderwerp. Vervolgens selecteerde ik de beste oefeningen en schreef het boek ‘Hou je gezicht fit’ in 2001. Mijn nieuwe, gelijknamige boek is een actuele versie van de oorspronkelijke uitgave.

Facebuilding is a logical part of your daily skincare routine

Mijn lifestyle tools

  • Ik probeer minstens acht uur per nacht te slapen.
  • Ik vermijd stress. Dit betekent dat ik mijn agenda bewust niet volprop. Ik hoef niet alles gedaan te hebben en overal geweest te zijn.
  • Ik ben een grote fan van het mediterrane dieet, waarvan de gezondheidsvoordelen zijn aangetoond door tal van internationale wetenschappelijke studies. Uit dierenliefde en uit zorg voor het leefmilieu beperk ik mijn consumptie van dierlijke producten.
  • Ik omring me zoveel mogelijk met mensen die me positieve energie geven.
  • Ter voorkoming van vroegtijdige huidveroudering stel ik mijn gelaat niet bloot aan UV-straling.
Rest
healthy food
positive people
bescherming

Hou je gezicht fit! (en lijk jonger)

Anne Roggen